BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sabtu, 9 Mei 2009

keje..keje..keje..

ni aku amik gambar atas tangki..

sambil tido bersame spanar..hehe..

dah lame aku xupdate blog aku..sebab aku sekarang keje kat site tanjung langsat menggantikan qc bini dia nak besali..lagi byk masalah yg mencabar kat site ni..salah kite kompem kite dipersalahkan..bukan salah kite pon kite akan dipersalahkan..

boring jugak aku keje site ni..tapi kadang2 best sebab bole cepat kurus..xbestnye makin hitam..arrrggghhh!!!!

aku balik seminggu sekali je sekarang ni..so korang jgn la sedih2 sebab aku jarang on9..

semalat hari pekerja untuk semua pekerja!!!!walaupun dah lambat....hehehehe..


4 ulasan:

HaFiDz ByLz @ Ude @ ToBey berkata...

update laa ceepat- cepat!

liyana berkata...

besa nye spanar tu..kelakar la dear...hihi...

diDy berkata...

udhe: dah update..keje byk..seminggu skali bole?

liyana: hehe..berat gile sepanar tu..

Perjuangan Bangsa berkata...

lalalalalalallalalal

1st time masok huhuhuhu
sori arrrr
hehehe

oldman nih....

my new blog huhuhuhu