BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Isnin, 20 April 2009

First ride of 2009.BOLOC to Kluang cuprix

Berdenting sume..

Ahad lepas aku ngan membe2ku gerak berkonvoi ke kluang untuk minyaksikan kehangatan cuprix..ternyata memang hangat..cuaca agak suam2 berkuah..spender dah basah kering balik..basah kering balik dibuatnye..aku xkesah..yang penting hepi..ini ade lagi byk gambar untuk tatapan bersama.. =)


kegarangan LC Hitam Oren

The BOLOC

Berehat sebentar selepas roadblock pertama.(Syukur sume lepas)

Siapa itu berspek Ray Ban??

Cuaca hari ini PANAS BERKUAH

YAMAHA = The pride of riding..

Hayabusa (dogong kate Hayabusha-dengan air liur tersembur)

Hayabusa latest model bersame model..(agak2 brader belah kiri tu tengok ape?) =P

bapok susur placing

aku nak amik gamba model..tibe2 sigedik muncul..haha..marah sigedik kalau bace..

Belang R dari suzuki..cc 150 ni..baek2..

si gedik

sigedik bersame model yamaha gigi besi

dah bosan ngan mamat nih..aku upload pon atas permintaan dia..

gambar last bagi siGEDIK bersame model honda yang ala kadar..

si gile yang berangan rider..padahal rider ex5 je..kire lagi bagus dari ikmal (rider takot polis)

LC group lain

lepas penat ride..

Rabu, 15 April 2009

I LOVE YOU...blushing..


tadi aku balik rehat jap..nak makan kat umah..sampai kat traffic light ade sorang budak laki ni naik basikal ngan ayah dia..tengah cakap kat sorang budak perempuan naik moto bersame mak dia..
budak2 tersebut dari tadika yang same sebab uniform tadika dorg same..tu yg aku nampak laa..

budak laki tu cakap I Love You kat budak pompuan tu..dia jerit kuat2..haha

budak pompuan tu pon malu2..dia cakap love you too..

haha..byk kali la budak2 tu cakap sampai mak n bapak budak2 tu muke senyum2 malu..cis..aku bantai gelak dalam hati sambil tersenyum atas moto..nasib baik visor helmet gelap..

kiut la budak2 camtu.. tapi xbestnye kecik2 dah pandai..

lantak la..yang penting korang kiut..haha..

Isnin, 13 April 2009

Cair,meleleh,BANJIR!!!!

Huh!!! Rumahku banjir lagi..

Untuk pengetahuan korang sume,rumah aku terletak 100meter dari laut..so,ape yang aku dapat kalau air laut pasang,pastu hujan turun dengan lebatnye selama sejam??

Jawapannye: Banjir =(

huuuu..umah banjir,aku balik keje je nasib baik ade 3 orang hero yang datang menolong..hero2 tersebut ialah:-

1. Hanafi = Ahli dari persatuan angkat berat semalaysia..

2. Den store = Salah sorang pemain hoki malaysia yang xdapat bermain hoki lagi kerana sekarang dia sebok jaga store..naik pangkat jadik QC plak tuh..

3. Dogong = Ahli bina sel badan dirumahnye..(amat berjaya)

dan ade lagi sorang heroin iaitu :-

4. Cik Miah = Makcik kepada aku atau anak kepada Nenek ku..(surirumah yang berjaya)

setelah air mula surut,mak aku balik umah soh beli kfc 1 barrel..untuk memberi hero2 kami makan sebagai tanda terima kasih kerana menolong..

Sekian sahaja laporan umah banjir..


air......

dan air lagiii...

Jumaat, 3 April 2009

mari mengedit gambar

mari mengedit gambar!!!

aku edit gambar ni pakai paint standard yang ade kat windows..gambar yang tengah tu tgh makan gule2 tu cupcake yang tolong editkan pakai adobe photoshop..

aku busan..sebab tu aku edit ikut tema..har3...


Khamis, 2 April 2009

Jiwang...please..

Aku baru pas watkan video lagu stay utk awek aku..hehe..inilah dia..please comment kalau ia terlalu jiwang sgt..

video

Rabu, 1 April 2009

Comelnye bayi tu!!!!

"comelnye bayi tu!!"kata membe aku..

aku terdiam seketika mancarik bayi yang mane dia kate comel sangat..
rupe2nye,bayi tu ade bersama duduk diatas meja..
berada disebelah lighter cricketku bewarna hijau kepala emas..

"ko dah gile?"aku tanya..

"kaki aku xcomel sangat..tapi bayi ko comel la"membe aku cakap..

"chet!!"

comel ke?